Over ons

Savas Metal Tech…

Savas Metal Tech is een dynamisch familiebedrijf gevestigd in het prachtige Veghel. Als innovatief plaatstaal bewerkingsbedrijf zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze werkprocessen en het investeren in moderne machines om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Met een sterke focus op klanttevredenheid en betrouwbare dienstverlening, zijn we een betrouwbare partner voor al uw plaatstaal bewerkingen.

Onze Specialisten…

Bij Savas Metal Tech zijn onze specialisten de ruggengraat van ons bedrijf. Ons team bestaat uit hoogopgeleide vakmensen met uitgebreide expertise in het kanten van staal. Of het nu gaat om enkele stukken of seriewerk, onze specialisten zetten hun kennis en ervaring in om maatwerkoplossingen te bieden. We hechten veel waarde aan continue bijscholing en professionele ontwikkeling van ons team om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en trends in de branche.

Onze Klanten…

Bij Savas Metal Tech staat de klant centraal. We zijn er trots op dat we langdurige relaties hebben opgebouwd met tevreden klanten. Van startups tot grote bedrijven, we bedienen een breed scala aan klanten in diverse sectoren. We gaan graag de samenwerking aan met onze klanten, luisteren naar hun wensen en eisen, en gaan samen met hen het ontwerpproces in. Door onze korte communicatielijnen en flexibele aanpak kunnen we snel schakelen en uw projecten efficiënt en snel realiseren. U kunt altijd rekenen op de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en service bij Savas Metal Tech.

Het familie bedrijf, Dat werkt!

Bij Savas Metal Tech zijn we trots op onze sterke punten. Hoewel we een jong bedrijf zijn, hebben we maar liefst 30 jaar ervaring in de plaatwerk branche. Dit stelt ons in staat om zelfs de meest uitdagende projecten aan te pakken. Niets is te moeilijk voor ons ervaren team van vakmensen, die met passie en precisie aan de slag gaan om aan de wensen en eisen van onze klanten te voldoen.

Een van onze speerpunten is onze hoge leverbetrouwbaarheid. We begrijpen dat tijdige levering van cruciaal belang is voor het succes van uw projecten. Daarom zetten we ons in om onze deadlines nauwgezet te volgen en de afgesproken levertijden te waarborgen. U kunt op ons rekenen voor snelle en betrouwbare leveringen, zodat u uw planning kunt handhaven en uw projecten op tijd kunt afronden.

Bij Savas Metal Tech hechten we ook veel waarde aan korte lijnen tussen ons en onze klanten. Als familiebedrijf zijn we toegankelijk en betrokken bij onze klanten. We luisteren naar uw wensen en eisen, en zorgen voor duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Onze klantgerichte aanpak stelt ons in staat om snel te schakelen, flexibel in te spelen op uw behoeften en oplossingen op maat te bieden. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en een partnerschap waarin uw tevredenheid centraal staat.

Kortom, bij Savas Metal Tech kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring, hoge leverbetrouwbaarheid en klantgerichte aanpak. Als jong bedrijf met een solide basis zijn we vastberaden om u de best mogelijke service te bieden in de plaatwerk branche. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw projecten tot een succes te maken.

Memduh Savas

Eigenaar

“Kwaliteit komt vóór kwantiteit!”